Scandic Vulkan

scandic-vulkanDen ærverdige Scandic-kjeden har mange flotte hoteller i Norge, og spesielt i Oslo-området. Men det aller flotteste er kanskje Scandic Vulkan, som befinner seg på moteriktige Grünerløkka. Hotellet har vunnet flere priser for sitt urbane design, og byr på opplevelser innenfor mat og kultur som få andre hoteller i hovedstaden kan matche. Hit reiser både familier, bedrifter og enslige, og overnatter i trivelige omgivelser sentralt i Oslo.

Scandic Vulkan er spesielt kjent for sin nærmeste nabo, nemlig Mathallen. Hit kommer det flere titalls tusen besøkende hver måned for å spise berømt mat fra alle verdens kjøkkener. Videre ligger hotellet meget sentralt i forhold til byens severdigheter. De fleste kan nås med vanlig gange, og det tar kun et kvarter før man befinner seg i hjertet av hovedstaden. Kollektivtrafikken i Oslo kjører også forbi hotellet, slik at man ved å benytte fire hjul kan komme seg nærmest hvor som helst på Østlandet.

Scandic Vulkan har et bredt utvalg av rom i forskjellige standarder, men felles for alle rommene er den urbane innredningen og den vakre utsikten. Med store vinduer, og utsikt over flotte Oslo, kan overnattingen bli en flott opplevelse. Selv de enkleste standardrommene er utstyrt med både flatskjerm og trådløst internett, og hotellet har noe så spesielt som dedikerte rom for blogger. Disse rommene er til og med utløst med selvutløser for kamera, nettbrett og drøssevis med inspirasjon for bloggere!

Reiser du til Oslo i forretningssammenheng, så kan Scandic Vulkan være et utmerket valg for bedriften din å samle medarbeidere på. De har fem møterom som kan tilpasses bedriftens behov, og totalt rommer den største salen 150 mennesker samtidig. Alt av utstyr er inkludert i leien, som projektor og lignende.

Bespisningen gjør du på den tilknyttede restauranten. Her serveres både frokost, lunsj og middag, og restauranten transformeres til kvelden til en hyggelig bar med alle rettigheter. Scandic Vulkan er et yndet mål for turister, som vil oppleve den kanskje mest kulturelle og «trendye» delen av Oslo – nemlig Grünerløkka. Mange gjør også sine forretninger her, og det er et flott hotell å samle bedriftens ansatte på, og det finnes flust av aktiviteter og severdigheter i umiddelbar nærhet av hotellet.

 

Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s