Gardermoen Hotell Bed & Breakfast

hotel-and-breakfstDu blir nødt til å reise hjemmefra, men vil helst overnatte i hjemlige omgivelser? Da vil ærverdige og koselige Gardermoen Hotell Bed & Breakfast være det perfekte overnattingsstedet for deg. En overnatting på hotellet er nemlig nesten som å være hjemme, bare kanskje enda bedre (og med enda bedre service?). Det er flere steder du kan bestille dette hotellet, blant annet på hotels.comwww.hotellergardermoen.no eller direkte på hjemmesiden til hotellet – gardermoenbb.no

Gardermoen Hotell Bed & Breakfast byr nemlig på en avslappende overnatting, enten du kommer om vinteren eller sommeren. Her blir du tatt godt imot, og du serveres gratis frokost når du måtte ønske det. Beliggenheten er også veldig sentral i forhold til lufthavnen på Gardermoen, slik at du på noen få minutter kommer deg til flyet ditt.

3 stjernes hotell

Gardermoen Hotell Bed & Breakfast er rangert som et trestjerners hotell, og er et relativt lite overnattingssted sammenlignet med de gigantiske kjedene. De kan allikevel by på de fleste av fasiliteter som forventes av et moderne hotell, med gratis trådløst internett til alle sine gjester, samt egen restaurant og bar. Frokosten begynner allerede klokken halv fire om natten, så her kan du få i deg en matbit selv om du skal reise grytidlig videre!

42 rom

Det hyggelige hotellet har 42 rom av høyst moderne standard. Her finnes det både flatskjerm og moderne innredning, og med ekstrasenger blir det plass til hele familien eller firmafølget. For deg som reiser i forretningssammenheng, så vil Gardermoen Hotell Bed & Breakfast være et perfekt valg dersom det er en mindre bedrift det er snakk om. De tilbyr et møterom med plass til opp til 12 deltakere, og det er naturligvis lagt opp til moderne utstyr som prosjekter og lignende.

Møtet blir enda triveligere med en hyggelig betjening, som sørger for utmerket service, enten dere ønsker bare drikke eller et middagsmåltid i tillegg. Transporten til og fra flyplassen tilrettelegges etter ditt og følgets ankomst, slik at du ikke behøver å vente på shuttelbusser. Her kommer en dedikert Gardermoen Hotell Bed & Breakfast-buss og henter dere, og kjører dere helt til hotelldøren.

Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s