Anker Apartment

ankerAnker Apartment er et nytt overnattingskonsept sentralt i Oslo, som baserer seg på enkel overnatting i hyggelige omgivelser. Her er det mulig for grupper på opptil 30 personer å sove i samme rom, med dedikerte sovesaler og større rom med køyesenger. Anker Apartment retter seg med andre ord mot større grupper på overnatting i Oslo, eller familier som ønsker en virkelig sosial tur i hovedstaden. Hotellet kan bestilles direkte på hotellets hjemmeside www.ankerapartment.no, på sammenligningsportaler som www.Billigehotelloslo.no eller booking.com

Beliggenheten er også svært sentral, og Anker Apartment ligger ved Grünerløkka. Den flerkulturelle bydelen byr på mye luksus og restauranter fra alle verdens kjøkken. Fra hotellet kan du spasere til det meste av severdigheter i Oslo, men kollektivtransport og taxi er heller ikke noe problem.

84 Rom

Anker Apartment har totalt 84 rom, men over 400 sengeplasser. For fotballag, speidergrupper og lignende vil hotellet kunne tilby rimelig overnatting. Det finnes syv sovesaler som har mellom 20 til 30 senger, slik at flere hundre personer fra samme gruppe/institusjon kan overnatte på samme lokasjon. De andre rommene varierer fra enkeltrom til familierom, men det finnes også mindre sovesaler med 6 til 12 køyesenger.

Enkel standard

Standarden på rommene er svært enkel, og er myntet mot de som behøver et sted for overnatting. Dermed er også prisen svært lav, og du finner neppe billigere og bedre overnatting såpass sentralt i Oslo. Anker Apartment har også egen butikk i første etasje, som drives av Joker. Her kan du med andre ord kjøpe det meste du forventer av en ferskvarebutikk – i samme bygg! Hotellet byr også på en egen bar, som har alle rettigheter for de kveldslige aktivitetene.

For deg som kommer til Oslo i forretningssammenheng, så er det mulig å leie et eget møterom som huser maksimalt 15 personer. Alt av teknologisk utstyr er tilgjengelig for bruk. Hotellet har også egen parkeringsplass, som tar timespris for døgnparkering. Betjeningen skreddersyr også egne pakker for overnatting for bedrifter, noe som kan være perfekt for større grupper som skal overnatte sammen i forbindelse med aktiviteter, blåturer og så videre.

Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s